At slikke fisse gennemsnitslængde penis

Lad være med at opsøge hendes underliv med det samme. Et par generelle tips til at slikke fisse. Hun behøver ikke altid ligge på ryggen, når du slikker hende. Lad være med at bruge denne guide som en fast opskrift hver gang.

At slikke fisse gennemsnitslængde penis - Oralsex guide: Sådan

Efter en orgasme er klitoris ekstremt sensitiv. For de fleste kvinders vedkommende, er det alfa og omega at blive slikket kontinuerligt på klitoris gennem længere tid for at opnå klimaks. For mange kræver det lidt øvelse, men multiorgasmer kan læres og hvem vil ikke gerne se sol, stjerne og måne flere gange? Det er jo en gave, man får. Lad være med at koncentrere dig for længe om samme område.

Videos

I accidentally squirt while trying for the first time a penis sleeve ride. Når du har fået en ide om, hvordan din kvinde ser ud, og hvor hun bedst kan lide at blive stimuleret, er du klar til at give dig i kast med en ordentlig gang oralsex. Du vil på den måde få et indblik i, hvor og hvordan hun bedst kan lide at blive berørt. Mens du er i gang med at slikke fisse på hende, kan du supplere med at stikke en finger eller to op i hende. Tipsene, der følger her, kan dog hjælpe dig til at forbedre din orale ekspertise, så god læselyst. Vibratoren kan bruges på klitoris eller oppe i skeden eller numsen. Den kan selvfølgelig ikke nå så langt op, men det kan føles ganske pirrende at blive tungekneppet og er også med til at trække hendes sekreter ud af skeden.

0 tanker om “At slikke fisse gennemsnitslængde penis

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *